Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Банковские сотрудники

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: економист
Мужчина
Добавлено:10-03-2009
Зарплата:300 $
Пол:мужской
Возраст: 25
Образование:высшее
График работы:неважно, договоримся

Резюме Шрам Ярослав Вікторович

03 лютого 1984 р. н.
Одружений, син -4 міс.
м. Полтава, вул. М. Бірюзова 62, кв. 49
тел. 8 (099) 02 08 060
тел. 54-12-11



2001 р.- закінчив навчання в з/о школі с. Ставкове, Зінківський р-н, Полтавська обл., та вступив на 1 курс Полтавського Університету Споживчої Кооперації України, факультет «Фінанси».

2003 р.- 2007 р. - АБ «Полтава Банк», економіст відділення. В обов’язки входило: залучення клієнтів, оформлення та супроводження кредитних справ. До 2005 р. займався фізичними особами – далі юридичними (РКО, кредити, депозити). Неодноразово заміняв керуючого відділенням. Звільнився за згодою сторін.

2007 р.- 2008 р. - ЗАТ «ПроКредит Банк», кредитний спеціаліст з сільськогосподарського кредитування. В обов’язки входило: залучення клієнтів, як юридичних так і фізичних осіб, затвердження кредитних проектів на комітеті (м. Полтава), супроводження кредитних справ, продаж всіх банківських продуктів. Звільнився за згодою сторін.

2008 р. - ВАТ «Банк «Фінанси та кредит», заступник начальника відділення. В обов’язки входило: робота з корпоративними клієнтами (кредити, депозити, РКО), затвердження кредитних проектів на комітеті (м. Київ), контроль за роботою відділення, активний продаж всіх банківських продуктів. Звільнився за власним бажанням.

2008 р. - Компанія «Елемент Лізинг», головний менеджер у сфері фінансового лізингу в центральному регіоні. В обов’язки входило: залучення корпоративних клієнтів, затвердження проектів на інвестиційному комітеті (м. Москва), супроводження справ, налагодження роботи регіональних центрів продаж. Звільнився за згодою сторін (скорочення).

Досконало знаю роботу систем: 4К Client Bank, Loans, Lotus та програм:
Word, Excel, Internet, Outlook.
Учасник семінару на тему: залучення клієнтів, фінансово-економічний аналіз, супроводження та моніторинг кредитів (м. Київ, липень 2007 р.)

Власні якості: чесність, порядність, комунікабельність, хист до навчання, вміння працювати в команді.
Маю водійські права, та власний автомобіль.

Телефон:8 099 02 08 060
E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job.pl.ua/resumes/1645.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама