Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Бухгалтеры, экономисты

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: Финансы
Женщина
Добавлено:07-02-2014
Зарплата:2500 $
Пол:женский
Возраст: 27
Образование:высшее
График работы:неважно, договоримся

РЕЗЮМЕ
Третяк Тетяна Валентинівна
Спеціальність: “фінанси”.
Кваліфікація: “магістр з фінансів”.
Адреса проживання: м. Полтава, вул. Коваля 5, гурт. №3, кв. 81;
Телефон: 0665581416
Дата народження: 25 липня 1986 р.
Місце народження: Україна, Полтавська обл., Глобинський р-н, с.В.Кринки.
Національність: українка.
Сімейний стан: заміжня.
Ціль: досягти незалежності у фінансово-економічному розвитку.
Володіння мовами: досконало володію українською і російською мовами, німецька і англійська – на початковому рівні.
Освіта: вища, із 2004р. по червень 2009р. навчалась у Полтавському університеті споживчої кооперації України на стаціонарному відділенні зі спеціальності “фінанси”, отримавши у 2008р. ОКР “бакалавра з фінансів” із відзнакою та у 2009р. “магістра з фінансів” із відзнакою. Протягом 2004-2006 років набула професії оператора ПЕОМ.
Досвід роботи: з 2009 року по 2013 р. працювала асистентом кафедри фінансів Полтавського університету економіки і торгівлі. Маю 7 наукових видань. Викладала дисципліни: «Фінанси торговельного підприємства», «Фінанси», «Фінанси підприємства», «Фінансова діяльність суб’єктів підприємництва», «Проектний аналіз», «Інвестиційний аналіз». Маю навчально-методичні напрацювання, робочі зошити для самостійної та аудиторної роботи студента, розроблені дистанційні курси. Працювала науковим керівником за курсовими роботами студентів. Під час роботи на посаді асистента проходила стажування на ВАТ «Полтавамаш».
Маю багатий досвіт роботи у автоматизованій системі «Єдина Державна Електронна База з питань Освіти» (ЄДЕБО) та у дистанційному навчанні у системі онлайн-навчання Moodle. Маю досвіт роботи у приймальній комісії навчального закладу.
Додаткові відомості: Під час навчання брала активну участь у олімпіадах і наукових конференціях з математики і регіональної економіки. Протягом навчання у 2008р проходила виробничу практику у фінансово-економічному відділі і БЕК-офісі у АКБ “Укрсоцбанк”, у 2009р. - у Відділі інвестиційної діяльності і інноваційної політики Головного управлінні економіки Полтавської обласної державної адміністрації. У 2004-2008 роках брала участь у організації виборчих процесів на виборчих дільницях м. Полтава на посаді секретаря на постійній основі. У 2008 році брала участь у П’ятій Всеукраїнській студентській олімпіаді, що проводили АКБ “Укрсоцбанк” спільно з UniCredit Bank за підтримки Європейського офісу UniCredit Group. Маю досвід роботи з текстовим і графічним редакторами у середовищі Windows.
Хобі: новітні інформаційні технології, наукова і художня література, хореографія, образотворче мистецтво, спорт.
Особисті якості: комунікабельність, вільно і легко спілкуюсь із різними людьми, наполеглива, вмію досягти поставленої мети, легко навчаюсь новій справі, цілеспрямована, здатна до аналізу і логічного мислення, дисциплінована, пунктуальна, відповідальна, трудолюбива.
На вимогу додам необхідні рекомендації.

Телефон:0665581416
E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job.pl.ua/resumes/3127.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама