Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Системные администраторы

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: Системный администратор
Мужчина
Добавлено:17-07-2010
Зарплата:300 $
Пол:мужской
Возраст: 25
Образование:высшее
График работы:неважно, договоримся

РЕЗЮМЕ

Ім’я, по батькові, прізвище: Сергій Вікторович Удовиченко

Дата і місце народження: 13 вересня 1984 року, смт. Ланна Карлівського р-ну Полтавської обл.

Родинний стан: одружений, маю одну дитину віком до 2 років

Домашня адреса: вул. Набережна, 6 смт. Ланна Карлівського р-ну Полтавської обл.

Телефон: 0990223050

Навчання: 2002-2006 Аграрний коледж управління і права Полтавської державної аграрної академії (здобув спеціальність «Менеджмент організацій», присвоєно кваліфікацію «бакалавр з менеджменту»)
2008-2009 рр. Полтавський університет споживчої кооперації (отримав кваліфікацію спеціаліста за спеціальністю «Менеджмент організацій»)

Досвід роботи:
– З 05.09.2006 р. по 02.11.2006 р. працював в кредитній спілці «Каса взаємодопомоги» на посаді кредитного інспектора ІІ категорії
– З 02.11.2006 р. по 31.05.2008 р. був переведений на посаду системного адміністратора в кредитній спілці «Каса взаємодопомоги» м. Полтава
– З 02.11.2006 р. по 31.05.2008 р. працював за сумісництвом системним адміністратором в Полтавській асоціації кредитних спілок «Полтавська кооперативна ліга» м. Полтава
– 09.06.2008 р. по 01.12.2009 працював інженером по обслуговуванню комп’ютерних систем в ВАТ «Ланнівський цукровий завод», а також за сумісництвом в ВАТ «Бурякорадгосп Ланнівський» та ТОВ «Ланнівська МТС» смт. Ланна Карлівського району Полтавської обл.
– 03.12.09 знаходжусь на обліку в Карлівському центрі зайнятості і маю статус безробітнього. Зараз працюю на громадських роботах, де займаюсь введенням бухгалтерського обліку в «1С Предприятие» на ТОВ «Ланнівська МТС» З попереднього місця роботи звільнився в зв’язку з закінченням терміну дії трудової угоди.
Загальні додаткові відомості: закінчив Карлівський МНВК в 2002 році й отримав водійське посвідчення категорій «А,В,С». Володію англійською мовою на середньому рівні. Досконало знаю ПК: маю досвід роботи та встановлення програмного забезпечення (ОС: Microsoft Windows 95/98/2000/ Millennium/ XP/Vista/Seven/Windows Server та інші). Також маю досвід роботи з аудіо та відео монтажем на ПК, встановленням та роботою з різними периферійними пристроями: сканери, відео, фотокамери, принтерами, а також їх заправка; маю досвід роботи адміністрування комп’ютерних мереж та систем. Також маю навики налагодження різних програмних комплексів, які використовуються підприємствами для здачі електронної звітності. Маю навик роботи та налагодження програмних комплексів «Клієнт-банк», ІС-Про, 1С Предприятие. На даний час займаюся вивченням HTML – мова програмування веб-сторінок. Маю навик роботи касового відділу та бухгалтерії. Добре ознайомлений з особливостями ведення бухгалтерського обліку різних структурних підрозділів підприємства. Володію методологією та практикою налагодження програмних продуктів при веденні складського, касового обліку (досвід в ВАТ «Ланнівський цукровий завод»); обліку тваринництва та рослинництва (досвід ВАТ «Бурякорадгосп Ланнівський»), а також володію навиками ведення кредитних операцій (досвід кредитна спілка «Каса взаємодопомоги» та інші кредитні спілки Полтавської області). Маю досвід роботи з системами супутникового зв’язку та системами відео спостереження.





15.07.2010 Удовиченко С.В.

E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job.pl.ua/resumes/2379.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама