Особова інформація:
- Дата народження: 16 січня 1984 року.
- Сімейне положення: не заміжня, дітей немає.
Освіта: Вища базова, диплом з відзнакою
Полтавський університет споживчої кооперації України
(2001-2005р.)
Спеціальність: Харчова технологія та інженерія. Кваліфікація: бакалавр.
Вища повна, диплом з відзнакою
Полтавський університет споживчої кооперації України
(2005–2006р.)
Спеціальність: Технологія харчування. Кваліфікація: магістр з харчової технології та інженерії.
Досвід роботи:
14.04.2008 – 31.07.09. ВАТ «ГАЛАКТОН», м. Київ.
Посада: інженер з якості 1 категорії.
- Розробка постанов, розпоряджень, наказів, методичних, нормативних та інших матеріалів по керуванню якістю продукції.
- Контроль технологічних процесів і режимів виробництва, а також діючих в галузі і на підприємстві стандартів і технічних умов.
- Розгляд рекламацій на якість сировини, допоміжних матеріалів і готової продукції.
- Участь у розробці, документальному оформленні і подальшому удосконаленні системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2005.
- Принципи оформлення і затвердження звітів, нормативної документації. Основні принципи системи сертифікації.
- Вимоги до технічної документації сировини, допоміжних матеріалів.
- Розробка процедур аудитів і їх перевірок.
- Організація та контроль роботи по дезінсекції і дератизації.
12.02.2007 – 27.03.2008. ВАТ „ПОЛТАВАКОНДИТЕР”, м. Полтава.
Посада: інженер з якості та безпеки готової продукції
- Участь у розробці, документальному оформленні і подальшому удосконаленні системи управління безпечністю харчових продуктів (далі система НАССР) відповідно до вимог ISO 9001:2000, ISO 22000:2005.
- Організація та забезпечення структурних підрозділів підприємства необхідною документацією по системі НАССР.
- Планування системи управління безпечністю харчових продуктів.
- Забезпечення інформацією персоналу і дотримання принципів харчової гігієни в виробничих підрозділах, за допомогою щоденного спостереження і перевірки ефективності виконання санітарних процедур.
- Здійснення внутрішнього аудиту системи НАССР на підприємстві.
- Організація та контроль роботи по дезінсекції і дератизації.
- Здійснення контролю за виконанням вимог документації системи НАССР на виробництві.
01.11.2006 – 11.02.2007. ВАТ „ПОЛТАВАКОНДИТЕР”, м. Полтава.
Посада: Центральна хімічна лабораторія. Інженер хімік-аналітик
- Забезпечення проведення випробувань готової продукції і напівфабрикатів відповідно до вимог нормативної документації в рамках галузі акредитації лабораторії.
- Проведення випробувань готової продукції і напівфабрикатів згідно з графіком внутрішньо лабораторного контролю, періодичні випробування, а також поточні випробування, по представленню зразків інженером-технологом ЦЛ, співробітниками СЯ, інженерами-хіміками цеху.
- Аналізування й обґрунтування потреби Центральної лабораторії (ЦЛ) і цехових лабораторій в випробувальному обладнанні, посуді, засобах вимірювальної техніки (ЗВТ) і хімічних реактивах, подає заявки директору з якості.
- Здійснення приготування хімічних реактивів для потреб ЦЛ і цехових лабораторій, контролює і враховує їхню витрату.
- Контроль за якісними показниками напівфабрикатів і готової продукції.
- Бере участь у проведенні сертифікації готової продукції.
- Освоює нові методи технохімконтролю і нове випробувальне устаткування.
03.08.2006 – 01.11.2006. ВАТ „ПОЛТАВАКОНДИТЕР”, м. Полтава.
Посада: Інженер-хімік центральної лабораторії, шоколадно-борошняного цеху
- Повсякденний і оперативний контроль точності дозування окремих видів сировини й ін. компонентів рецептур. Веде лабораторні журнали.
- Проведення лабораторних випробувань, ідентифікацію сировини, напівфабрикатів, матеріалів і готової продукції для визначення відповідності діючої нормативної документації.
- Контроль за дотриманням рецептур, технологічних інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виготовлення продукції, інструкції ПП.
- Контроль за якістю продукції, що випускається, оформляє документи, що засвідчують відповідність прийнятої готової продукції установленим вимогам.
- Контролювання якості тари, пакування й правильність маркування продукції.
Стажування:
1.02.2006–10.03.2006. ВАТ „ПОЛТАВАКОНДИТЕР”, Полтава. Центральна хімічна лабораторія. Інженер хімік-аналітик.
1.10.2005–30.01.2006. Готельно-ресторанний комплекс „Палаццо”, Полтава. Офіціант.
4.05.2005–30.08.2005. Готельно-ресторанний комплекс „Papillion”, Туреччина, Анталія. Бармен-офіціант, аніматор.
16.10.2004–14.11.2004. Навчально-виробничий комплекс громадського харчування і торгівлі Московського університету споживчої кооперації Росії, Москва. Кондитер.
25.01.2004–30.04.2004. Навчально-виробничий комплекс громадського харчування ПУСКУ, Полтава. Кухар-кондитер.
Додаткова інформація:
- Користування комп’ютером : MS Office, Power Point, Outlook та інші;
- Німецька, англійська – зі словником;
- Закордонний паспорт.
Особисті якості:
Відповідальна, комунікабельна, дипломатична, дисциплінована, здібна до навчання і самоосвіти, вміння ефективно планувати, стратегічно мислити, уважна, пунктуальна. |