Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Бухгалтеры, экономисты

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: бухгалтер, касир
Женщина
Добавлено:27-06-2014
Зарплата:3000 $
Пол:женский
Возраст: 45
Образование:техникум / колледж
График работы:полный рабочий день

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДОСВІД РОБОТИ
1990-1991рр. КП «Полтавський м’ясокомбінат»комірник
1992-1999рр. бухгалтер по нарахуванню заробітної плати
2010-2011рр. провідний бухгалтер-керівник сектору по нарахуванню зарплати
2012-2013рр. ПД УДППЗ “Укрпошта”провідний бухгалтер по нарахуванню зарплати
2013р. КП “Птолавський м’ясокомбінат”Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати,робота з фондами, оформлення і здача звітів по бух.обліку заробітної плати ,ведення приходної каси м’ясокомбінату(приймання виручки від клієнтів, здача торгової виручки в банк),облік підзвітних осіб

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ ТА ЗНАННЯ
Глибокі знання по нарахуванню заробітної плати на виробництві (почасова , відрядна оплата праці, складання протоколів комісії по соціальному страхуванню, нарахування лікарняних листів, тарифних відпусток, компенсаціїї при звільненні, всі види середнього заробітку), весь пакет звітів по зарплаті ( 1-ДФ, ЄСВ, ФСС з ТВП, 1-ПВ), ведення приходної каси (без касового апарату),контроль підзвітних осіб, введення звітів про використання коштів на відрядження або під звіт, інветирізація ТМЦ, оформлення довідок про доходи робітників для відділу соціального захисту населення , центру зайнятості, а також довідки для призначення пенсії за 60 місяців підряд,Прийом на роботу та звільнення в програмі Бу-Туз,1С-8, ведення табеля обліку використання робочого часу, складання графіків роботи, впевнений користувач ПК(таблиці, електронна звітність “Медок”, виробнича програма “Бу-Туз”, ИС-ПРО,1С-8. Легко та швидко вчуся новим програмам.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Хочу та можу робити. Професійність, ініціативність, доброзичливість, організаторські здібності, аналітичне мислення, пунктуальність- гарантую.Шкідливих звичок не маю.

Телефон:0957305592
E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job.pl.ua/resumes/3163.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама